Міжнародна ХХІХ Агропромислова виставка Агро 2017

agro20177 – 10 червня у Національному комплексі “Експоцентр Україна”, м. Київ, відбулась Міжнародна ХХІХ Агропромислова виставка “Агро-2017”.

Цей масштабний – вже 29-й міжнародний захід проходив за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України і є найбільшою аграрнлю виставкою в Україні та у Східній Європі. На виставці представляються новинки сільськогосподарської техніки та устаткування, високопродуктивні породи свійських тварин, сучасні агротехнології та засоби для всіх галузей сільського господарства. 

Цього року "Агро-2017" об'єднала під своїм дахом (на  території - 25 тис. квадратних метрів) близько 1500 учасників із 15 країн світу та більш як 50 тис. відвідувачів.

В рамках «Агро-2017» також були представлені спеціалізовані виставки: ЕкспоАгроТех, Еквісвіт, Рослинництво і агрохімія, Animal’Ex, Агротранспорт і логістика, Agro Build-Expo, Hi-Tech Agro, Біопаливо, Organic, FishExpo та інші, «ECO HOUSE» та «Сучасний Фермер».

Також на виставці «Агро-2017» свій стенд презентувала і Національна академія аграрних наук України,  де було продемонстровано досягнення української науки у аграрній галузі. Серед експозицій НААН на стенді "Наукове забезпечення галузі тваринництва України" були представлені розробки Інституту біології тварин НААН.

Цього року на стенді Інституту біології тварин  розробки були презентовані:
  • ліпосомальними ветеринарними препаратами;
  • ветеринарними препарати із нанокомпонентами;
  • середовищем для розбавлення сперми;
  • технологією для виробництва яєць із високим вмістом Йоду;
  • кормовими дріжджами - надсинтетиками каротиноїдів, кормом для лабораторних твари;
  • науково-методичною літературою.Серд відвідувачів виставки були і співробітники Інституту біології тварин НААН, де вони ознайомились із тендендіями розвитку аграрного сектору.

9

 

Виставка стала хорошим майданчиком для — налагодження ділових партнерських стосунків, вдосконалення виробництва та впровадження інновацій у сфері сільського господарства.

 

 

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect