24 березня в Інституті біології тварин НААН під головуванням директора Інституту Салиги Ю.Т. відбулося онлайн-засідання Координаційно-методичної ради Програми наукових досліджень НААН № 43 «Адаптаційні процеси у високопродуктивних сільськогосподарських тварин за впливу екологічних та кліматичних чинників» («Фізіологія і біохімія тварин»).
На початку засідання було обрано персональний склад членів Координаційно-методичної ради ПНД 43.

 7
У засіданні взяли участь 15 із 17 членів координаційно-методичної ради, у тому числі представники Президії НААН: академік-секретар Відділення зоотехнії НААН, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН Жукорський О.М. та провідний науковий співробітник Відділу зоотехнії та ветеринарної медицини апарату Президії НААН, кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Мезенцева Л.М., а також співвиконавці з Державної дослідної станції птахівництва НААН.

 8
Заслухали виступи керівників завдань, які представили плани та робочі програми. Після детального обговорення, конструктивної дискусії рішенням координаційно-методичної ради було затверджено плани та робочі програми НДР на 2021 рік і перспективні плани на 2021-2025 рр. виконавців головної установи та співвиконавців з врахуванням зауважень рецензентів і членів КМР та вимог Президії НААН. 6

За результатами роботи ухвалено Постанову.

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect