13 липня 2022 року в Інституті біології тварин НААН відбулася робоча зустріч із Ганною Антонюк, регіональною координаторкою Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) на заході України та провідними вченими установи щодо співпраці у галузі тваринництва в умовах воєнного стану.

Директор Юрій Салига ознайомив Ганну Антонюк із напрямами діяльності, розробками та пропозиціями інституту для співпраці з ФАО.
Ганна Антонюк, у свою чергу, ознайомила із особливостями роботи представництва ФАО в Україні. Зокрема, наголосила, що з початком війни основним напрямом роботи стало реагування на надзвичайні ситуації у сфері продовольчої безпеки та допомога особистим селянським господарствам, дрібним та середнім виробникам.

Науковці Інституту висловили свої пропозиції щодо участі установи у спільній роботі з ФАО з підвищення продуктивності тварин, збереження генофонду та покращення продовольчої безпеки в Україні.

За результатами зустрічі буде визначено напрями співпраці між Інститутом біології тварин НААН та представництвом ФАО в Україні для підтримки виробників сільськогосподарської продукції.

  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • FAO_2022.jpg

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect