8 грудня старший науковий співробітник лабораторії фізіології, біохімії та живлення птиці, кандидат сільськогосподарських наук Ярослав Сірко взяв участь у роботі Всеукраїнського практичного форуму «Poultry Farming. Бройлер/Несучка» організатором якого є журнал «Наше птахівництво».

3

Poultry Farming — професійний майданчик для фахівців птахівничої галузі, які зацікавлені у запровадженні новітніх технологій для вдосконалення операційних процесів, покращення виробничих показників, отримання прогнозованого результату навіть у нестабільних економічних умовах.

3

На цьогорічному форумі можна було знайти відповіді на питання щодо оптимізації управління фабрикою, антикризових заходів, способів підвищення рентабельності виробництва, ефективного впровадження нових технологій, пошуку нових логістичних шляхів і контрактів.

3
Спікери представили цікаві доповіді щодо інноваційних методів технологій утримання і вирощування птиці, оптимізації раціонів і виробництва, покращення виробничих показників, усунення причин падіння продуктивності. Також був блок доповідей присвячений проблемам ветеринарії, зокрема, про досвід боротьби з хворобами птиці різної етіології, схеми вакцинації птиці, утримання високого імунного статусу поголів’я, доцільність відмови від антибіотиків.

3

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect