Вперше у відкритому доступі на нашому сайті представлено навчальний довідник науковців нашого Інституту, який був підготовлений і вийшов друком три роки тому за підтримки Програми супроводу грантів Фонду цивільних досліджень та розвитку США (ФЦДР).

Тоді художник розмістив на обкладинці видання зображення коронавірусу цілком випадково – йому просто сподобався його вигляд. Сьогодні короновірусна хвороба (COVID-19) загрозливо швидкими темпами поширюється планетою, а її збудник коронавірус (SARS-CoV-2) викликає у людей уже емоції страху, а не краси.

Сподіваємося, що інформація, яка викладена у монографії "Основи біобезпеки для науково-дослідних установ біологічного профілю", а також зібраний великий обсяг довідкового матеріалу будуть сьогодні цікавими і корисними фахівцям та багатьом, хто цікавиться зазначеною проблемою

Основи біобезпеки для науково-дослідних установ біологічного профілю. / Ю.Т.Салига, І.В.Лучка, В.П.Росаловський. – Львів: Растр-7, 2017. – 218 с.

salyha biosafety2017У навчально довідниковому виданні висвітлено основні поняття і принципи біологічної безпеки. Видання буде цікавим, в першу чергу, науковим працівникам, викладачам, аспірантам, студентам, фахівцям науково-дослідних установ біологічного профілю.

ISBN 978-617-7497-63-8

УДК 608.3:61.1

 Завантажити pdf

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect