14 вересня 2021 року в ДП «ДГ «Нива» та ДП «ДГ «Христинівське» Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН відбувся науково-практичний семінар «Використання дослідно-експериментальної бази НААН як демонстраційного полігону з трансплантації ембріонів великої рогатої худоби».

Під час проведення семінару розглянуто стан і проблеми трансплантації ембріонів сільськогосподарських тварин в Україні та продемонстровано процес трансплантації ембріонів великої рогатої худоби.
Відбулася презентація проєкту «Розвиток трансплантації ембріонів великої рогатої худоби в мережі дослідних господарств НААН (2021 – 2025)».

7
У семінарі взяли участь представники Президії НААН, директори і співробітники наукових установ та дослідних господарств мережі НААН, керівники і спеціалісти сільськогосподарських підприємств з розведення великої рогатої худоби.

6
Інститут біології тварин НААН представляв заступник директора з інноваційно-наукової діяльності професор Шаран М.М., який виступив з доповіддю «Трансплантація ембріонів у жуйних – основи та перспективи», а також взяв активну участь в обговоренні представленого проєкту.

4 cr

 

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect