10 лютого 2022 року голова Ради молодих вчених Інституту біології тварин НААН Понкало Леся Ігорівна взяла участь у Регіональній зустрічі Рад молодих вчених Львівської області, яка відбулася на базі Львівського університету внутрішніх справ.

Захід відбувся за участю: Голови Ради молодих учених при Мінстерстві освіти та науки України пані Олесі Ващук, секретаря ради Ради молодих учених при Мінстерстві освіти та науки України пана Андрій Хорольського та представників Рад молодих вчених регіону.

На зустрічі було представлено проєкт щодо створення та засад функціонування офісу молодого вченого, обговорено проблеми пов'язані з підтримкою науково-технічною діяльності в Україні, зокрема впровадження науково-технічних розробок у виробництво, а також необхідності створення Ради молодих учених при Львівській обласній державній адміністрації. Учасники заходу підтримали ініціативу створення Ради молодих учених при обласній державній адміністрації та посилення подальшої співпраці. 

За результатами зустрічі також було задекларовано, що наступна Регіональна зустріч Рад молодих вчених Львівської області відбудеться на базі Інституту біології тварин НААН.

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 02112022.jpg

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect