Керівництво і колектив Інституту біології тварин НААН вітає головного наукового співробітника, почесного радника при дирекції Інституту, академіка НААН, Заслуженого діяча науки і техніки України Володимира Васильовича СНІТИНСЬКОГО з 75-річчям від дня народження!

Snitynsky

Сьогодні Ви як ректор одного із провідних навчальних закладів України — Львівського національного університету природокористування, доктор біологічних наук, професор, академік НААН, Заслужений діяч науки і техніки України, зберігаєте і примножуєте наукові традиції, здійснюєте вагомий внесок у розвиток установи, берете активну участь у громадському житті.
Національний університет природокористування — це сучасний науковий заклад, відкритий до міжнародної співпраці. Адже завдяки Вашій наполегливості і старанням установа вже понад 15 років належить до Великої Хартії Університетів. Ваші провідні вчені мають налагоджені контакти з науковими товариствами та навчальними закладами Британії, Німеччини, Польщі, Чехії, Словаччини, США та багатьох інших країн.
Вам вдається гармонійно поєднувати риси керівника, організатора, педагога, господаря та науковця. Ви плекаєте і бережете історію університету. Під Вашим керівництвом в університеті відкрито музеї Степана Бандери та Євгена Храпливого.
Результати Ваших досліджень викладені у понад 620 друкованих праць. Своїм науковим доробком Ви зробили суттєвий внесок у теорію і практику аграрного виробництва, що свідчить про високий авторитет вченого, визнаного в широких колах наукової громадськості.
Ви виховали не одну плеяду вчених, сформували наукову школу своїх послідовників — а саме п’ятьох докторів та понад 30 кандидатів наук, які примножують Ваші здобутки на подальше ствердження високого авторитету української науки та її вчених!

У день Вашого славного ювілею колектив Інституту біології тварин НААН щиро бажає Вам, вельмишановний Володимире Васильовичу, міцного здоров’я, наснаги для нових звершень у науці, творчого довголіття у нашій славній, незалежній Україні!

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect