19 травня 2023 року в Інституті біології тварин НААН відбулося урочисте засідання Вченої ради з нагоди Дня науки. З вітальним словом до присутніх звернувся директор Інституту, член-кореспондент НААН Юрій САЛИГА.
 
Було зачитано вітання від Президії Національної академії аграрних наук України, депутата Верховної Ради України, секретаря Комітету з питань освіти, науки та інновацій пані Наталії ПІПИ та від члена Президії НАН України, Голови Західного наукового центру НАН України і МОН України, академіка НАН України Зіновія НАЗАРЧУКА.
 
З вітальним словом виступила заступниця директорки Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації пані Людмила ГОНЧАРЕНКО.
 
Провідні науковці Інституту були відзначені нагородами від Національної академії аграрних наук України, Львівської обласної військової адміністрації, Львівської обласної ради, Департаменту освіти і науки ЛОДА, Департаменту АПР ЛОДА, Західного наукового центру НАН України і МОН України, Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та Інституту біології тварин НААН.
 
Засідання завершилось показом фільму «Якби не українці» про видатні досягнення українців.

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect