4 вересня 2023 р. в Інституті біології тварин НААН було проведено розширену урочисту Вчену раду з нагоди Дня Незалежності України.
 
Засідання розпочав директор ІБТ НААН, член-кореспондент НААН Юрій Тарасович САЛИГА із представлення Радника дирекції інституту — академіка НААН, доктора економічних наук, професора Михайла Васильовича ГЛАДІЯ. У вітальному слові Юрій Тарасович наголосив на колосальному життєвому і професійному досвіді академіка Михайла Гладія, який здобув його на посадах голови Львівської облдержадміністрації, Міністра агропромислового комплексу України, Віцепрем'єр-міністра України, голови Урядового комітету, голови Комісії з питань аграрної політики при Президентові України, народного депутата України, першого віце призидента НААН та багатьох інших, і висловив побажання та впевненість, що знання, працьовитість, професіоналізм і досвід Михайла Васильовича будуть надважливими і корисними для ефективної роботи і розвитку Інституту.
1
Засідання Вченої ради продовжилося вшануванням вчених Інституту, які зі зброєю в руках захищали і продовжують боронити волю, цілісність і незалежність України у війні з російським агресором. Академік Михайло Гладій вручив Подяку Президії НААН науковому співробітнику лабораторії обміну речовин імені Степана Ґжицького, кандидату сільськогосподарських наук Андрію Володимировичу СКОРОХОДУ за захист України і відзначив, що немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі.
2
Директор Інституту Юрій Салига вручив Андрію СКОРОХОДУ
3
та головному фахівцеві лабораторії інтелектуальної власності та аналітичних досліджень Юрію ОЛІЙНИКУ Подяки від Інституту біології тварин НААН за честь відвагу і доблесть в обороні України від російського агресора та пам’ятні ікони і висловив від імені колективу слова глибокої шани і вдячності воїнам, які обрали шлях служіння своїй рідній Україні.
4
Ю. Салига також побажав сил, здоров’я та швидкого і переможного повернення з фронту науковому співробітнику Володимиру РОСАЛОВСЬКОМУ та старшому науковому співробітнику Сергієві КОРНЯТУ. Щиру вдячність нашим вченим-захисникам колектив інституту виразив стоячи з тривалими аплодисментами.
7
На засіданні також було вручено Грамоту Міського голови Львова Андрія Садового з нагоди ювілею, професіоналізм та багаторічну наукову працю вченому секретареві інституту, кандидатці сільськогосподарських наук Оксані СМОЛЯНІНОВІЙ.
5
 

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect