Марія Козак та Ірина Петрух старші наукові співробітники лабораторії молекулярної біології та клінічної біохімії Інституту біології тварин НААН спільно з колегами з Національного університету «Львівська політехніка» та Інституту біології клітини МОН України та колегами з Туреччини отримали грант від NATO Emerging Security Challenges Division, SPS Programme (Science for Peace and Security Programme) і виконують проєкт «POLYMERIC HYDROGELS FOR SAFE AND EFFICIENT VACCINES» G6107.
Метою проєкту є створення полімерних гідрогелів як ад’ювантів для вакцин. Одним із завдань цього проєкту є дослідження імунологічної ефективності нових сполук. Завдяки грантовій підтримці отримано частину матеріалів і розпочато дослідження на базі Інституту біології тварин НААН.
У рамках проєкту також відбулося декілька онлайн зустрічей між керівниками, виконавцями та координаторами проєкту від NATO. На них обговорювали деталі виконання та імплементації проєкту, ділились наявним досвідом, розглядали дискусійні питання.

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect