У зв'язку зі смерттю доктора ветеринарних наук, професора, член-кореспондента НААН, головного наукового співробітника лабораторії екологічної фізіології та якості продукції, багаторічного заступника директора з наукової роботи Інституту біології тварин НААН Ростислава Степановича Федорука до Інституту надійшли співчуття від:

Відділення зоотехнії Національної академії аграрних наук України

       Колектив Відділення зоотехнії Національної академії аграрних наук України висловлює щирі співчуття рідним, близьким і друзям видатного науковця – доктора ветеринарних наук, професора, члена-кореспондента НААН, мудрого наставника, чудової людини Ростислава Степановича Федорука, котрий все своє життя віддав науці. Ми поділяємо вашу скорботу, адже не стало талановитої непересічної Особистості, чий життєвий шлях довгі роки був нерозривно пов'язаний з Інститутом біології тварин НААН, Вчителя з великої літери, який слугував взірцем не лише для аспірантів і молодих науковців, але й для колег, чия багаторічна наснажена працю була присвячена розвитку науки.

     Ростислав Степанович мав неймовірно харизму, був закоханий у свою справу. Його незмінними рисами завжди були природний аристократизм, здатність тонко відчувати саму сутність актуальних питань науки, вміння бути вище усього дріб'язкового і повсякденного, інтелігентність та висока інтелектуальна культура – якості, які одразу зачаровували всіх, хто був із ним знайомий та неодмінно потрапляв під дію його аури, незалежно від того чи були вони колеги, аспіранти або просто знайомі…

     Наукова спільнота Відділення зоотехнії НААН з глибокою повагою і скорботою усвідомлюють, що від нас пішла талановита,славна й добра Людина!

    Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях.

 Національного наукового центру «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича»

Колектив Національного наукового центру «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича» висловлює глибоке співчуття рідним, друзям, співробітникам та знайомим з приводу смерті доктора ветеринарних наук, професора, члена-кореспондента НААН, заступника головного редактора редакційної колегії журналу «Бджільництво України», головного наукового співробітника Інституту біології тварин НААН Федорука Ростислава Степановича.
Вічна і світла пам'ять!

 Інституту тваринництва НААН

Висловлюємо щирі співчуття колективу Інституту біології тварин НААН, а також рідним та близьким, з приводу смерті видатного вченого, доктора ветеринарних наук, член-кореспондента Національної академії аграрних наук України ФЕДОРУКА РОСТИСЛАВА СТЕПАНОВИЧА.
Розділяємо сум втрати, щиро співчуваємо рідним покійного. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях близьких, знайомих, колег, а Бог нехай подарує йому вічне життя та спокій.
Адміністрація, профспілковий комітет та колектив Інституту тваринництва НААН

Державної дослідної станції птахівництва НААН

ptahy


НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect