Представники Інституту біології тварин НААН, на чолі із заступником директора з інноваційно-наукової діяльності, доктором сільськогосподарських наук, професором Миколою Шараном, взяли участь у святкуванні Дня фермера. Цьогоріч захід був організований Департаментом агропромислового розвитку Львівської ОДА у співпраці з групою компаній Kormil на базі ТОВ «Явір-Інвест».

5
Учасників заходу привітали заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко, директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман, депутат Львівської обласної ради Володимир Хархаліс і нагородами відзначили кращих фермерів Львівської області. Виступаючі відзначили, що цей захід ‒ чергове нагадування про важливість кожного українського фермера, а поки воїни тримають бойовий фронт, аграрії тримають тил, підтримуючи економіку країни та продовольчу безпеку держави.

4
У рамках заходу проведено освітньо-інформаційний захід, у якому висвітлили важливі і цікаві питання розвитку Аграрного сектору Львівщини можливості залучення грантових коштів для фермерських господарств.
Участь у Дні фермера надала чудову можливість обмінятися досвідом із фермерами та іншими учасниками аграрного сектору. Проведено цікаві зустрічі та дискусії, де вислухали погляди та ідеї інших учасників щодо пошуку нових шляхів розвитку аграрної галузі.

2

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect