9 липня в Інституті біології тварин НААН під головуванням директора, члена-кореспондента НААН, д. біол. наук Юрія САЛИГИ відбулося засідання Координаційно-методичної ради з виконання програми наукових досліджень № 43 «Адаптаційні процеси у високопродуктивних сільськогосподарських тварин за впливу екологічних та кліматичних чинників» («Фізіологія і біохімія тварин»).

Засідання КМР розпочалося з хвилини мовчання за загиблими під час ракетних атак російських терористів по українським містам. Далі провідний науковий співробітник лабораторії обміну речовин ім. С.З. Гжицького, к. с.-г. наук Євген ДЗЕНЬ, представив наукову доповідь на тему: «Порушення обміну мікроелементів у жуйних в умовах змін клімату».

Наступним питанням було заслуховування керівників завдань, що входять у ПНД 43. Вони представили звіти з результатами досліджень за перше півріччя 2024 року. Під час засідання члени КМР обговорили досягнення та виклики, які постають перед виконавцями в процесі виконання роботи.
За результатами засідання звіти за перше півріччя були схвалені, а виконавцям бажаємо успішної та продуктивної роботи у другому півріччі!

20240709 103627

 

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect