10 липня радник дирекції Інституту біології тварин НААН, почесний президент Аграрної Палати України, академік НААН Михайло ГЛАДІЙ взяв участь у роботі круглого столу координаційної групи локальних партнерів в Україні «Сприяння готовності до «зеленого» курсу» в країнах Східного партнерства» (PROGRESS), що проходив у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Організаторами заходу виступили Федеральне міністерство захисту навколишнього середовища Німеччини, Міжнародна кліматична ініціатива, Організація економічного співробітництва та розвитку, Німецьке товариство міжнародного співробітництва та інші.

Михайло Васильович представив доповідь на тему «Виклики підготовки АПК України до кліматичних змін», у якій розкрив основні проблеми та перспективи адаптації аграрного сектору до змін клімату.

2

Одним із ключових завдань роботи круглого столу було обговорення та розробка проектів нормативно-правових актів, що сприятимуть впровадженню «зеленого курсу» в Україні, зокрема у сфері сільського господарства. Учасники заходу розглянули можливі підходи та інструменти для ефективної реалізації екологічних ініціатив, спрямованих на сталий розвиток аграрного сектору в умовах кліматичних змін.

dsc 1188 2024

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect