23 вересня 2024 року в Інституті біології тварин НААН відбувся науково-практичний семінар на тему: "Використання програми STATISTICA для математичної обробки результатів наукових досліджень". Доповідачем був доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН Юрій Павлович Полупан, який представляє Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН.

На семінарі були присутні науковці з Інституту біології тварин НААН так із Інституту сільського господарства Карпатського регіону України НААН, а також Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького.

Під час лекції Юрій Павлович детально розповів про роботу програми STATISTICA, її можливості та функціонал, зокрема в контексті статистичного аналізу великих масивів даних. Особлива увага була приділена аспірантам та молодим науковцям, які лише починають власні дослідження та потребують знань у галузі математичної обробки даних. Водночас, семінар став корисним і для досвідчених вчених, котрі отримали можливість оновити свої знання і дізнатися про новітні підходи до аналізу наукових результатів.

 viber 2024 09 24 21 54 14 832

 

 

 

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect